Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Psychobiologie

WO Psychobiologie

Binnen de studie Psychobiologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Psychobiologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Psychobiologie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Psychobiologie

De universitaire bachelorstudie Psychobiologie is gericht op de biologische achtergrond van psychologische processen. Hiermee kun je raadselachtig menselijk gedrag verklaren of gericht zoeken naar oplossingen voor psychische stoornissen als autisme, schizofrenie en de ziekte van Alzheimer. Hoe verwerken mensen de informatie uit hun omgeving? Hoe leidt deze informatie (on)bewust tot gedrag? En hoe ontstaan emoties? Dit zijn voorbeelden van vraagstukken die je onderzoekt.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 239
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 239.000
Studenten aantal: 801

Bachelor Psychobiologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Psychobiologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Psychobiologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud