Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Privaatrecht

WO Privaatrecht

Binnen de studie Privaatrecht zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Privaatrecht wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Privaatrecht-gerelateerde opleidingen.

Master Privaatrecht

De universitaire masterstudie Privaatrecht is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het recht dat de betrekkingen regelt tussen bijzondere personen en zaken onderling. Je leert bijvoorbeeld omgaan met internationale bedrijfsovernames, consumentenzaken, faillissementen, ontslag op staande voet, echtscheidingen en de inning van achterstallige betalingen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 227
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 227.000

Master Privaatrecht opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Privaatrecht opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Privaatrecht-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen