Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Plant Biotechnology

WO Plant Biotechnology

Binnen de studie Plant Biotechnology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Plant Biotechnology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Plant Biotechnology-gerelateerde opleidingen.

Master Plant Biotechnology

De universitaire masterstudie Plant Biotechnology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het integreren van kennis van de plantenwetenschappen en de moleculaire biologie, met als doel in een veilige omgeving gezonde planten te produceren. Planten die niet alleen als voedsel kunnen dienen, maar ook als grondstoffen voor farmaceutische of industriële producten. Je ontwikkelt dan de nieuwe technieken en methoden die dit mogelijk maken.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 44
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 44.000
Studenten aantal: 157

Master Plant Biotechnology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Plant Biotechnology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Plant Biotechnology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud