Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Oudheidwetenschappen

WO Oudheidwetenschappen

Binnen de studie Oudheidwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Oudheidwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Oudheidwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Oudheidwetenschappen

De universitaire bachelorstudie Oudheidwetenschappen is gericht op de oude beschavingen in het Middellandse Zeegebied, zoals de Griekse, Romeinse, West-Aziatische en Egyptische beschaving. Deze culturen, die de bakermat van de Europese beschaving zijn, bestudeer je vanuit verschillende invalshoeken (vakgebieden). Ook besteed je aandacht aan de verbanden tussen de verschillende vakgebieden en aan de invloed van de antieke culturen op de moderne tijd.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 60
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 30.000
Studenten aantal: 122

Bachelor Oudheidwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Oudheidwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Oudheidwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit van Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud