Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Organisational Change & Consulting

WO Organisational Change & Consulting

Binnen de studie Organisational Change & Consulting zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Organisational Change & Consulting wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Organisational Change & Consulting-gerelateerde opleidingen.

Master Organisational Change & Consulting

De universitaire masterstudie Organisational Change & Consulting is gericht op het stimuleren van duurzame veranderingen in organisaties. Organisaties dienen aangepast te worden als gevolg van economische ontreddering en sociale en technologische innovatie. Je leert de veranderende strategieën en maatregelen in een organisatie te verbeteren en hanteren. Daarnaast krijg je inzicht in hoe een blijvende verandering in organisaties effectueren.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog

Master Organisational Change & Consulting opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Organisational Change & Consulting opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Organisational Change & Consulting-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud