Studiegids » wo » WO Opleidingen » Master Compliance and Integrity in International Military Trade – Deeltijd

Master Compliance and Integrity in International Military Trade – Deeltijd

Ben jij geinteresseerd in de opleiding 'Master Compliance and Integrity in International Military Trade' van Faculteit Militaire Wetenschappen in Breda, Noord-Brabant? Op deze pagina vind je alle informatie over deze opleiding.

Mocht je nog bepaalde informatie missen of zie je informatie dat onjuist is? Of wellicht zit je nog met vragen? Stel ze onderaan in de reacties of neem contact op met Faculteit Militaire Wetenschappen via het formulier. Zo houden we samen de informatie up-to-date voor alle (toekomstige) studenten!

Deze opleiding is te volgen als deeltijd.

Faculteit Militaire Wetenschappen locatie Breda

Deze opleiding kun je volgen bij Faculteit Militaire Wetenschappen locatie Breda in Breda.

  • Niveau: WO
  • Soort opleiding: Master
  • Voltijd/deeltijd/duaal: Deeltijd
  • Titel: Master of Science
  • Bekostiging: Particulier
  • Studielast: 60 ECTS

Gerelateerde Thuisstudies


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Master Compliance and Integrity in International Military Trade.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Master Compliance and Integrity in International Military Trade van Faculteit Militaire Wetenschappen in Breda achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Master Compliance and Integrity in International Military Trade dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Master Compliance and Integrity in International Military Trade Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Master Compliance and Integrity in International Military Trade. Heb je zelf ook ervaring met Master Compliance and Integrity in International Military Trade van Faculteit Militaire Wetenschappen, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met de juiste opleiding kiezen?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Master Compliance and Integrity in International Military Trade (deeltijd) in Breda de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Breda!


Veelgestelde Vragen over Master Compliance and Integrity in International Military Trade

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Master Compliance and Integrity in International Military Trade te volgen bij Faculteit Militaire Wetenschappen:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Master Compliance and Integrity in International Military Trade volgen?

De opleiding Master Compliance and Integrity in International Military Trade kun je onder andere bij Faculteit Militaire Wetenschappen in Breda volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de vwo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Master Compliance and Integrity in International Military Trade, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Faculteit Militaire Wetenschappen locatie Breda

Adresgegevens

De la Reyweg 120
4818 BB, Breda
Noord-Brabant

Postadresgegevens

Postbus 90002
4800 BB, Breda
Noord-Brabant
076 - 5273495

Faculteit Militaire Wetenschappen locatie Breda op Twitter

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 4 december 2020 om 08:45.

Bronnen: geen

Skip to content