Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Nederlandkunde/Dutch Studies

WO Nederlandkunde/Dutch Studies

Binnen de studie Nederlandkunde/Dutch Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Nederlandkunde/Dutch Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Nederlandkunde/Dutch Studies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Nederlandkunde/Dutch Studies

De universitaire bachelorstudie Nederlandkunde of Dutch Studies is gericht op buitenlandse studenten voor wie Nederlands geen moedertaal is. Tijdens de studie leer je niet alleen de Nederlandse taal spreken en schrijven, je bestudeert de taal ook om inzicht te krijgen in de structuur en ontwikkeling. Daarnaast leer je ook alles over de Nederlandse (kunst)geschiedenis, literatuur, cultuur en maatschappij. Er worden vier specialisaties aangeboden: Nederlandse geschiedenis, kunstgeschiedenis, letterkunde of taalkunde.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 16
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 16.000
Studenten aantal: 33

Bachelor Nederlandkunde/Dutch Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Nederlandkunde/Dutch Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Nederlandkunde/Dutch Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud