Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Natuurwetenschap en Innovatiemanagement

WO Natuurwetenschap en Innovatiemanagement

Binnen de studie Natuurwetenschap en Innovatiemanagement zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Natuurwetenschap en Innovatiemanagement wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Natuurwetenschap en Innovatiemanagement-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Natuurwetenschap en Innovatiemanagement

De universitaire bachelorstudie Natuurwetenschap en Innovatiemanagement is gericht op zowel natuurwetenschappelijke uitvindingen als ook maatschappelijke en commerciële toepassingen. Je combineert bètakennis uit de vakgebieden natuurkunde, scheikunde en biologie met gammakennis over innovatiemanagement. Steeds meer (toegepast of wetenschappelijk) onderzoek vereist kennis van meer dan één discipline. Je moet nieuwe technologieën zowel kunnen begrijpen als beoordelen op implementatie- en gebruiksmogelijkheden. Daarom verwerf je multidisciplinaire kennis en vaardigheden. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met maatschappelijke vraagstukken.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 92
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 92.000
Studenten aantal: 448

Bachelor Natuurwetenschap en Innovatiemanagement opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Natuurwetenschap en Innovatiemanagement opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Natuurwetenschap en Innovatiemanagement-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen