Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Medical Biology

WO Medical Biology

Binnen de studie Medical Biology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Medical Biology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Medical Biology-gerelateerde opleidingen.

Master Medical Biology

De universitaire masterstudie Medical Biology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie beweegt zich op het grensvlak van fundamentele biologische processen en medisch onderzoek. Je krijgt inzicht in de achtergrond van ziekteprocessen. De opgedane kennis gebruik je om medische problemen op te lossen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 120
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 120.000
Studenten aantal: 458

Master Medical Biology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Medical Biology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Medical Biology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud