Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Medical and Pharmaceutical Drug Innovation

WO Medical and Pharmaceutical Drug Innovation

Binnen de studie Medical and Pharmaceutical Drug Innovation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Medical and Pharmaceutical Drug Innovation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Medical and Pharmaceutical Drug Innovation-gerelateerde opleidingen.

Master Medical and Pharmaceutical Drug Innovation

De universitaire masterstudie Medical and Pharmaceutical Drug Innovation is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie en bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op de ontwikkeling van innovatieve medicijnen. Je besteedt aandacht aan onder andere onderzoek naar de pathofysiologie van ziekte en het rationeel ontwerp van geneesmiddelen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 41
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 41.000
Studenten aantal: 62

Master Medical and Pharmaceutical Drug Innovation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Medical and Pharmaceutical Drug Innovation opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Medical and Pharmaceutical Drug Innovation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud