Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Management, Society and Technology

WO Management, Society and Technology

Binnen de studie Management, Society and Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Management, Society and Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Management, Society and Technology-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Management, Society and Technology

De universitaire bachelorstudie Management, Society and Technology is gericht op het bestuderen van verschillende bestuursniveaus binnen Europa en het leren relateren van Europees beleid aan de lokale en globale realiteit. De studie kent een multidisciplinaire benadering: de gebieden economie, politiek, sociologie en rechten worden met elkaar in verband gebracht. Vanuit dit perspectief bespreek je actuele Europese onderwerpen en ontwikkelt zo een heldere visie op Europa en de complexe interactie van de Europese Unie met individuele landen en de wereld als geheel.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 64
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 64.000
Studenten aantal: 205

Bachelor Management, Society and Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Management, Society and Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Management, Society and Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud