Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Management Publieke Sector

WO Management Publieke Sector

Binnen de studie Management Publieke Sector zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Management Publieke Sector wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Management Publieke Sector-gerelateerde opleidingen.

Master Management Publieke Sector

De universitaire masterstudie Management van de Publieke Sector is gericht op zowel professionals met een relevante hogere beroeps- of wetenschappelijke studie en werkervaring in het openbaar bestuur als doorstroomstudenten vanuit de bachelor. Je houdt je bezig met de vraag naar besturing, strategievorming en doelbewuste verandering van publieke organisaties in de context van het Nederlandse openbaar bestuur. Het publieke en veelvormige (multi-level governance) karakter van het openbaar bestuur zorgt voor de nodige complexiteit en uitdagingen voor de publieke sector manager. Je leert in de master hoe je met deze complexiteit en uitdagingen moet omgaan om tot een hoogwaardige publieke dienstverlening te komen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 76
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 76.000

Master Management Publieke Sector opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Management Publieke Sector opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Management Publieke Sector-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud