Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Leisure and Tourism Studies

WO Leisure and Tourism Studies

Binnen de studie Leisure and Tourism Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Leisure and Tourism Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Leisure and Tourism Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Leisure and Tourism Studies

De universitaire masterstudie Leisure and Tourism Studies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van veranderingen in de vrijetijdsbesteding (sport, cultuur en toerisme). Je besteedt aandacht aan de manier waarop werkgevers en de politiek met deze veranderingen omgaan.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 12
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 12.000

Master Leisure and Tourism Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Leisure and Tourism Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Leisure and Tourism Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud