Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Klinische Gezondheidswetenschappen

WO Klinische Gezondheidswetenschappen

Binnen de studie Klinische Gezondheidswetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Klinische Gezondheidswetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Klinische Gezondheidswetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Master Klinische Gezondheidswetenschappen

De universitaire masterstudie Klinische Gezondheidswetenschappen is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de verpleegkundige zorgverlening. Met inzichten uit bijvoorbeeld de geneeskunde, biologie, epidemiologie, gedragswetenschappen, innovatiewetenschap en natuurlijk de verplegingswetenschap optimaliseer je de verpleegkundige zorg.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 89
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 89.000

Master Klinische Gezondheidswetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Klinische Gezondheidswetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Klinische Gezondheidswetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud