Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Governance and Leadership in European Public Health

WO Governance and Leadership in European Public Health

Binnen de studie Governance and Leadership in European Public Health zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Governance and Leadership in European Public Health wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Governance and Leadership in European Public Health-gerelateerde opleidingen.

Master Governance and Leadership in European Public Health

De universitaire masterstudie European Public Health biedt achtergrond en vaardigheden om de volksgezondheid te analyseren in heel Europa en om besluitvorming op hoog niveau bij Europese instellingen, de regering en in de publieke en private organisaties voor te bereiden, te ondersteunen en te controleren. Je zult in staat zijn effectief te opereren in de beleidsvorming en de ontwikkeling op organisatorisch, (EU-)regionaal, nationaal en Europees niveau.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 41
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 41.000

Master Governance and Leadership in European Public Health opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Governance and Leadership in European Public Health opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Governance and Leadership in European Public Health-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud