Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Globalisation and Law

WO Globalisation and Law

Binnen de studie Globalisation and Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Globalisation and Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Globalisation and Law-gerelateerde opleidingen.

Master Globalisation and Law

De universitaire masterstudie Globalisation and Law is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de gevolgen van globalisatie voor de internationale wetgeving en op de globalisatie van die wetgeving. Een actueel vraagstuk is nu bijvoorbeeld dat steeds meer landen zich verenigen in de Europese Unie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 104
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 104.000

Master Globalisation and Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Globalisation and Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Globalisation and Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud