Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Global Criminal Law

WO Global Criminal Law

Binnen de studie Global Criminal Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Global Criminal Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Global Criminal Law-gerelateerde opleidingen.

Master Global Criminal Law

De universitaire masterstudie Global Criminal Law richt zich op de aard van misdaden die door de tijd heen veranderen. De studie biedt een specialisatie in zowel nationale als internationale strafzaken aan. Daarnaast leer je over verschillende aspecten van criminologie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 21
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 21.000

Master Global Criminal Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Global Criminal Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Global Criminal Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud