Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Future Planet Studies

WO Future Planet Studies

Binnen de studie Future Planet Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Future Planet Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Future Planet Studies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Future Planet Studies

De universitaire bacheloropleding Future Planet Studies is gericht op het bedenken van oplossingen voor de uitdagingen waar het leven op de aarde nu en in de toekomst voor staat, bijvoorbeeld klimaatverandering en het ontwikkelen van voldoende en veilige voeding wereldwijd. Het is een interdisciplinaire studie wat wil zeggen dat de verschillende thema's allemaal vanuit verschillende perspectieven belicht worden: vanuit de materie zelf maar ook vanuit maatschappelijk relevante thema's. De voertaal van de studie is Nederlands.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 111
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 111.000
Studenten aantal: 430

Bachelor Future Planet Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Future Planet Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Future Planet Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud