Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Erfgoedstudies (2-jarig)

WO Erfgoedstudies (2-jarig)

Binnen de studie Erfgoedstudies (2-jarig) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Erfgoedstudies (2-jarig) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Erfgoedstudies (2-jarig)-gerelateerde opleidingen.

Master Erfgoedstudies (2-jarig)

De universitaire masterstudie Erfgoedstudies richt zich op het behoud, het beheer, het hergebruik en het exposeren van twee soorten erfgoed. Het erfgoed in de dagelijkse leefomgeving en museaal erfgoed, waarbij je bij de laatste wordt opgeleid tot museumconservator.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 22
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 11.000
Studenten aantal: 60

Master Erfgoedstudies (2-jarig) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Erfgoedstudies (2-jarig) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Erfgoedstudies (2-jarig)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud