Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen

WO Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen

Binnen de studie Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Master Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen

Met de wo-master Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen verdiep je je kennis en leer je hoe je die kennis kunt overbrengen. Je combineert een vakinhoudelijke master met het behalen van je eerstegraads lesbevoegdheid in een van de mens- en maatschappijvakken. De master bereidt je voor op een loopbaan in het onderwijs of in de communicatie over mens- en maatschappijwetenschappen. Je leert je passie voor mens en maatschappij creatief in te zetten voor leerlingen, scholen en de maatschappij.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 27
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 13.500
Studenten aantal: 86

Master Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Educatie en Communicatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud