Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Design for Interaction

WO Design for Interaction

Binnen de studie Design for Interaction zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Design for Interaction wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Design for Interaction-gerelateerde opleidingen.

Master Design for Interaction

De universitaire masterstudie Design for Interaction is een voortzetting en verdieping van de bachelorstudie Industrieel Ontwerpen. De studie is gericht op het analyseren, conceptualiseren en ontwerpen van mens-product-interacties. Dit in relatie tot de lichamelijke, culturele, technologische en sociale context waarin producten worden gebruikt. De nadruk ligt op de manier waarop mensen producten ervaren, begrijpen en gebruiken. Daarnaast staat de vraag centraal hoe bestaande en geavanceerde technologieën hieraan kunnen bijdragen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: slecht
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 73
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 73.000
Studenten aantal: 290

Master Design for Interaction opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Design for Interaction opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Design for Interaction-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Techniek

Binnen de studiesector wo Techniek, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud