Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Culturele Geografie

WO Culturele Geografie

Binnen de studie Culturele Geografie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Culturele Geografie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Culturele Geografie-gerelateerde opleidingen.

Master Culturele Geografie

De universitaire masterstudie Culturele Geografie is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de relatie tussen mensen en plaatsen. Je besteedt vooral aandacht aan de gebouwde en natuurlijke omgeving. Ook krijg je te maken met vraagstukken over integratie (globalisering) en differentiatie (lokalisering).

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 13
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 13.000

Master Culturele Geografie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Culturele Geografie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Culturele Geografie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud