Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie

WO Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie

Binnen de studie Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie

De universitaire bachelorstudie Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie is gericht op onderzoek naar cultuur, samenleving of groep. De culturele antropologie bestudeert maatschappijen, culturen en de veranderingsprocessen die daarin plaatsvinden. De culturele antropologie en ontwikkelingssociologie bestuderen de modernisering die zich voordoet in ontwikkelingslanden.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 463
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 93.200
Studenten aantal: 1631

Bachelor Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden
Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector wo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud