Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Communication, Health and Life Sciences

WO Communication, Health and Life Sciences

Binnen de studie Communication, Health and Life Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Communication, Health and Life Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Communication, Health and Life Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Communication, Health and Life Sciences

De universitaire masterstudie Communication, Health and Life Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en beleidsvoorbereiding. Ook houd je je bezig met de aanpak van communicatievraagstukken binnen de health- en life sciences: natuur, milieu, productieketens, biotechnologie en voeding en gezondheid.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 28
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 28.000
Studenten aantal: 147

Master Communication, Health and Life Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Communication, Health and Life Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Communication, Health and Life Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud