Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Commercial Law

WO Commercial Law

Binnen de studie Commercial Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Commercial Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Commercial Law-gerelateerde opleidingen.

Master Commercial Law

De universitaire masterstudie Commercial Law is gericht op internationale business contracten. Je leert hoe risico's worden gedeeld en de belangrijke rol van de documenten zoals vrachtbrieven etc. Daarnaast leer je de feiten op intellectuele eigendom, veiligheid en eigendomsrechten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 120
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 120.000

Master Commercial Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Commercial Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Commercial Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Recht en Bestuur

Binnen de studiesector wo Recht en Bestuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud