Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Business Analytics

WO Business Analytics

Binnen de studie Business Analytics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Business Analytics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Business Analytics-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Business Analytics

De universitaire bachelorstudie Business Analytics is gericht op het toepassen van een combinatie van wiskundige, kwantitatieve en informatietechnologische methoden. Hiermee worden bedrijfsprocessen verbeterd. Je leert uiteenlopende problemen onderkennen en oplossen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 370
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 124.667
Studenten aantal: 721

Bachelor Business Analytics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Business Analytics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Business Analytics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam
Maastricht University
Universiteit van Amsterdam

Master Business Analytics

De universitaire masterstudie Business Mathematics and Informatics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het verbeteren van bedrijfsprocessen. Dit doe je door een combinatie van methoden toe te passen die zijn gebaseerd op wiskunde, computerwetenschap en bedrijfsmanagement.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 80
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 80.000
Studenten aantal: 216

Master Business Analytics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Business Analytics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Business Analytics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Exact en Informatica

Binnen de studiesector wo Exact en Informatica, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud