Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Aquaculture and Marine Resource Management

WO Aquaculture and Marine Resource Management

Binnen de studie Aquaculture and Marine Resource Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Aquaculture and Marine Resource Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Aquaculture and Marine Resource Management-gerelateerde opleidingen.

Master Aquaculture and Marine Resource Management

De universitaire masterstudie Aquaculture and Fisheries is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het gebruik voor de voedselproductie, maar ook is er aandacht voor recreatie en natuurbeheer en het houden van vissen als huisdier. Voor de bestudering van visteelt en visserij worden verschillende ingangen gekozen. Men kan bezig zijn vanaf het moleculaire niveau tot aan het gehele ecosysteem.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 33
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 33.000
Studenten aantal: 175

Master Aquaculture and Marine Resource Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Aquaculture and Marine Resource Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Aquaculture and Marine Resource Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud