Studiegids » Thuisstudies » Zelfvertrouwen voor kinderen

Zelfvertrouwen voor kinderen

Cursus Zelfvertrouwen voor kinderen: wat leert u? Hoe kinderen en jongeren (van 5 tot 18 jaar) zelfvertrouwen ontwikkelen. Hoe u zelfvertrouwen en gerelateerde vaardigheden bij kinderen kunt versterken en stimuleren. Een negatief zelfbeeld bij kinderen helpen voorkomen of verminderen. Een opvoedklimaat creëren dat de ontwikkeling van zelfvertrouwen van kinderen bevordert. Kinderen individueel of in groepsverband begeleiden. Een programma op maat samenstellen aan de hand van zes trainingen. Per training kunt u een werkboek downloaden met daarin trainingen en oefeningen die u met kinderen kunt doen. Cursus Zelfvertrouwen voor kinderen: wat kunt u er mee? Na het volgen van de cursus Zelfvertrouwen voor kinderen kunt u kinderen en jongeren helpen met het vergroten van zelfvertrouwen en een gezonde identiteitsbeleving. U kunt kinderen en jongeren zowel individueel als in groepsverband begeleiden. U weet hoe u de ontwikkeling van zelfvertrouwen stimuleert, hoe u problemen met zelfvertrouwen kunt voorkomen én hoe u bestaande problemen, zoals onzekerheid of faalangst, kunt verminderen. Deze vaardigheden kunt u op allerlei manieren inzetten als ouder of verzorger, leerkracht, kinder- en jongerencoach, pedagoog, social worker, psycholoog, therapeut of hulpverlener.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Onderwijs en Opvoeding
  • Subcategorie: Psychologie en pedagogiek
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 350.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Zelfvertrouwen voor kinderen van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Zelfvertrouwen voor kinderen van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Zelfvertrouwen voor kinderen dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Zelfvertrouwen voor kinderen Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Zelfvertrouwen voor kinderen. Heb je zelf ook ervaring met Zelfvertrouwen voor kinderen van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Zelfvertrouwen voor kinderen' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Zelfvertrouwen voor kinderen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Zelfvertrouwen voor kinderen te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Zelfvertrouwen voor kinderen volgen?

De studie Zelfvertrouwen voor kinderen kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Zelfvertrouwen voor kinderen?

Als je de studie Zelfvertrouwen voor kinderen wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 350.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Zelfvertrouwen voor kinderen?

De studie Zelfvertrouwen voor kinderen van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Zelfvertrouwen voor kinderen van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content