Studiegids » Thuisstudies » Zelfontwikkeling

Zelfontwikkeling

Cursus Zelfontwikkeling: wat leert u? Met de cursus Zelfontwikkeling krijgt u weer controle over uw leven en welzijn; zowel in werk- als in privésituaties. Het studiemateriaal is gestoeld op vier belangrijke onderdelen. U leert over positief denken, assertiviteit, het vergroten van uw zelfvertrouwen en zelfverbetering in het algemeen. Zo maakt u de weg vrij voor een ongedwongen en uitdagend leven. In de cursus leert u dromen en doelen zonder angst of blokkades na te streven. U gaat daar op een praktische manier mee aan de slag: met de vele oefeningen in de lesstof zult u een sterkere en stabielere persoon worden, die op een harmonieuze manier in het leven staat en die uitdagingen durft aan te gaan. Cursus Zelfontwikkeling: wat kunt u ermee? De cursus Zelfontwikkeling is bestemd voor iedereen die bereid is aan zichzelf te werken. U creëert een positieve en assertieve houding, zodat u vol vertrouwen in het leven staat. De cursus is een uitstekende investering in uzelf. Bedenk dat het leven te kostbaar is om aan u voorbij te laten gaan. Met de kennis uit deze cursus maakt u een fris en positief begin met de rest van uw leven. Deze cursus is ontwikkeld in de overtuiging dat niemand ooit zou moeten ophouden met groeien, leren en veranderen. U ontdekt dat zelfwaardering en zelfacceptatie uiteindelijk de belangrijkste middelen zijn om positieve veranderingen in uw leven te kunnen bewerkstelligen. Op het werk en in uw privéomgeving.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gedrag en Maatschappij
  • Subcategorie: Persoonlijke groei
  • Studieniveau: mbo-niveau
Zelfontwikkeling van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Zelfontwikkeling van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Zelfontwikkeling dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Zelfontwikkeling Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Zelfontwikkeling. Heb je zelf ook ervaring met Zelfontwikkeling van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Zelfontwikkeling' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Zelfontwikkeling

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Zelfontwikkeling te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Zelfontwikkeling volgen?

De studie Zelfontwikkeling kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Zelfontwikkeling?

Als je de studie Zelfontwikkeling wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 220.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Zelfontwikkeling?

De studie Zelfontwikkeling van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Zelfontwikkeling van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2021 om 10:26.

Bronnen: geen

Skip to content