Studiegids » Thuisstudies » VWO Maatschappijleer

VWO Maatschappijleer

Haal het officiële staatsexamen VWO Maatschappijleercomplete lesstof + examentraining Wat is het verschil tussen een dictator en een verlicht despoot? Met welke argumenten noemen de Verenigde Naties Zwarte Piet disciminerend? Wat is het verschil tussen de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van nieuwsgaring? De cursus VWO Maatschappijleer geeft antwoorden op veelgestelde vragen en gaat dieper in op de materie. Veel dieper. In de maatschappij is namelijk niet alles wat het lijkt. Politieke stromingen en polarisatie veranderen de maatschappij en het is soms een hele opgave om door de bomen het bos te zien. De lessen van maatschappijleer zijn volledig afgestemd op het staatsexamen VWO. Zo ben je perfect voorbereid als je examen doet. Maatschappijleer behandelt onder meer de volgende onderwerpen: politiek; massamedia; rechtsstaat; pluriforme samenleving. Het examen bestaat uit een college-examen en een mondeling examen. Bereid je optimaal voor op het examen VWO Maatschappijleer en volg de cursus. Met meer inzicht in de maatschappij heb je altijd een streepje voor op anderen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: VWO
  • Subcategorie: VMBO/HAVO/VWO
  • Studieduur: 5 maanden
  • Tarief (totaal): € 259
  • Tarief (maandelijks): € 57
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over VWO Maatschappijleer van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie VWO Maatschappijleer dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

VWO Maatschappijleer Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie VWO Maatschappijleer. Heb je zelf ook ervaring met VWO Maatschappijleer van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'VWO Maatschappijleer' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over VWO Maatschappijleer

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over VWO Maatschappijleer te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie VWO Maatschappijleer volgen?

De studie VWO Maatschappijleer kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie VWO Maatschappijleer?

Als je de studie VWO Maatschappijleer wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 259.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie VWO Maatschappijleer?

De studie VWO Maatschappijleer van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie VWO Maatschappijleer?

De studie VWO Maatschappijleer van NHA duurt 5 maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2021 om 17:07.

Bronnen: geen

Skip to content