Studiegids » Thuisstudies » Voetreflextherapie

Voetreflextherapie

Cursus Voetreflextherapie: wat leert u? De cursus Voetreflextherapie geeft u eerst een gedegen theoretische ondergrond. U leert de voet kennen, de energiebanen en alle benodigde vaardigheden. Met ontspanningstechnieken bereidt u de voet voor op een behandeling. Daarna legt de cursus uit hoe u een volledige behandeling met voetreflextherapie geeft. Het lesmateriaal bevat speciale voetenkaarten die u helpen de juiste reflexgebieden te vinden. Een belangrijk extra bij deze voetreflexmassageopleiding zijn de gratis instructie-video's waarop u de behandeling stap voor stap kunt volgen. Ook de vele foto’s in het lesmateriaal lichten tot in detail toe hoe u te werk gaat. Duidelijke behandelschema’s laten zien hoe u allerlei lichamelijke aandoeningen effectief met voetreflextherapie kunt aanpakken. Daarnaast legt deze cursus uit hoe u een handreflexbehandeling geeft. Wilt u uw vaardigheden met anderen oefenen? Woon dan ook een van de optionele praktijkdagen bij! Cursus Voetreflextherapie: wat kunt u ermee? In de cursus Voetreflextherapie vindt u alle kennis om op verantwoorde wijze als voetreflextherapeut aan de slag te gaan. Voetreflexmassage kunt u uitstekend aan huis of op locatie geven: als zelfstandige therapie of in combinatie met andere therapievormen. Therapeutische voetmassage past uitstekend in de praktijk van zorgverleners en pedicures. Daarnaast leent voetreflexologie zich bijzonder goed voor de behandeling van zieken, ouderen en gehandicapten. Het is een uiterst veilige methodiek!

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Massage
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 240.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Voetreflextherapie van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Voetreflextherapie van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Voetreflextherapie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Voetreflextherapie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Voetreflextherapie. Heb je zelf ook ervaring met Voetreflextherapie van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Voetreflextherapie' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Voetreflextherapie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Voetreflextherapie te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Voetreflextherapie volgen?

De studie Voetreflextherapie kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Voetreflextherapie?

Als je de studie Voetreflextherapie wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 240.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Voetreflextherapie?

De studie Voetreflextherapie van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Voetreflextherapie van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 3 februari 2021 om 04:35.

Bronnen: geen

Skip to content