Studiegids » Thuisstudies » Voedingsleer

Voedingsleer

Met deze cursus krijg je helder inzicht in alle belangrijke facetten van de voedingsleer. Zo wordt uitgebreid ingegaan op: Hoe functioneert het lichaam en welke rol speelt voeding daarbij Hoe werken de spijsvertering en de stofwisseling Eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels Vitaminen, mineralen en spoorelementen Product- en warenkennis Voeding inkopen, bewaren en bereiden Reguliere voedingsinzichten: Richtlijnen Goede Voeding, Voedingscentrum en de Schijf van Vijf Alternatieve voedingsinzichten: vegetarisme, veganisme, biologische voeding, macrobiotiek en orthomoleculaire voeding Basiskennis over voedingssupplementen In veel beroepen kom je direct of indirect in aanraking met voeding. Na het volgen van de cursus Voedingsleer beschik je over alle basiskennis over voeding. Deze kennis kan je professioneel inzetten bij jouw werk als therapeut, verpleegkundige, hulpverlener, sportinstructeur, coach of masseur. Daarnaast ben je in staat gefundeerde en gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding in je persoonlijke omgeving of gezinsleven. Wil je je ontwikkelen tot voedingsprofessional en cliënten specialistisch voedingsadvies geven? Bekijk dan ook de erkende opleidingen: Gewichtsconsulent Voedingsdeskundige Natuurvoedingsadviseur

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Voeding & dieet
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 260.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Voedingsleer van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Voedingsleer van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Voedingsleer dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Voedingsleer Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Voedingsleer. Heb je zelf ook ervaring met Voedingsleer van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Voedingsleer' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Voedingsleer

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Voedingsleer te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Voedingsleer volgen?

De studie Voedingsleer kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Voedingsleer?

Als je de studie Voedingsleer wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 260.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Voedingsleer?

De studie Voedingsleer van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Voedingsleer van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 8 januari 2022 om 11:12.

Bronnen: geen

Skip to content