Studiegids » Thuisstudies » VMBO Aardrijkskunde

VMBO Aardrijkskunde

Bereid je voor op het officieel erkende VMBO-diploma Aardrijkskundecomplete lesstof + examentraining Waar komt de energie vandaan waarmee de lamp in je kamer brandt? Wie zorgt voor schoon water uit de kraan? Wat is extreem weer? Wat is klimaatopwarming eigenlijk? De cursus Aardrijkskunde geeft de antwoorden. Naast het onderdeel algemene Aardrijkskunde krijg je een pakket onderwerpen dat jaarlijks wisselt. Van vulkaan tot verzakking Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan met onderwerpen zoals wateroverlast in de Nederlandse polders, verzakkingen als gevolg van gaswinning en verhoogde activiteit van vulkanen. Perfect voorbereid Vergroot je kennis van de planeet en vergroot je algemene ontwikkeling. De lessen zijn volledig afgestemd op het officiële Staatsexamen VMBO Aardrijkskunde. Bij het begin van je cursus krijg je alle informatie over de onderwerpen van het jaar waarin je het officieel erkend diploma Aardrijkskunde op VMBO-niveau wilt halen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: VMBO
  • Subcategorie: VMBO/HAVO/VWO
  • Studieduur: 6 maanden
  • Tarief (totaal): € 229
  • Tarief (maandelijks): € 42
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over VMBO Aardrijkskunde van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie VMBO Aardrijkskunde dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

VMBO Aardrijkskunde Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie VMBO Aardrijkskunde. Heb je zelf ook ervaring met VMBO Aardrijkskunde van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'VMBO Aardrijkskunde' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over VMBO Aardrijkskunde

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over VMBO Aardrijkskunde te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie VMBO Aardrijkskunde volgen?

De studie VMBO Aardrijkskunde kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie VMBO Aardrijkskunde?

Als je de studie VMBO Aardrijkskunde wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 229.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie VMBO Aardrijkskunde?

De studie VMBO Aardrijkskunde van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie VMBO Aardrijkskunde?

De studie VMBO Aardrijkskunde van NHA duurt 6 maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2021 om 17:09.

Bronnen: geen

Skip to content