Studiegids » Thuisstudies » Visagie Branchediploma

Visagie Branchediploma

Maak van je passie je werk: behaal het Visagie Branchediploma Droom je van een carrière als visagiste? Wil je aan de slag bij een modellenbureau of een filmproducent? Of wil je als zelfstandig visagiste een onderneming starten? Dan is het Visagie Branchediploma een absolute must. Duik in het prachtige beroep van visagiste: een wereld vol kleur, make-up en creativiteit. Het afwisselende en uitdagende vak biedt je tal van mogelijkheden. Je kunt werken in een drogisterij, parfumerie, warenhuis of schoonheidssalon. Maar ook cosmeticamerken, fotografen, modellenbureaus, tv- en filmproducenten en theaters hebben visagistes in dienst. Liever zelfstandig ondernemer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden na een visagie opleiding. Stralende bruidsmake-up Een visagie-expert haalt het optimale uit ieder gezicht. Je kijkt naar huidtype en vorm van het gezicht en je kiest de juiste make-up voor de gelegenheid. Van een spectaculaire look voor een acteur in een film tot een stralende make-up voor een bruid en van een bescheiden stijl voor een zakelijke fotoshoot tot camouflagetechnieken voor iemand met huidproblemen. Praktijkdagen Van materiaal tot huidverzorging, kleurenleer, styling en modetrends, de Visagie opleiding is veelzijdig. Onder begeleiding van een vakkundige docent breng je het geleerde in de praktijk tijdens vijf praktijkdagen. Glitter en glamour De opleiding Visagie opleiding leidt je op voor het landelijk erkende Branchediploma van het KWC (Kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging). Met dit diploma kun je als gediplomeerd allround visagist aan de slag en gaat de wereld van glitter en glamour voor je open. Kies voor een toekomst als visagist(e) en volg de Visagie opleiding voor het Branchediploma. Zo werkt studeren bij NHA

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Beroepsopleiding
  • Studieduur: 12 maanden
  • Tarief (totaal): € 699
  • Tarief (maandelijks): € 64.5
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Visagie Branchediploma van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Visagie Branchediploma dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Visagie Branchediploma Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Visagie Branchediploma. Heb je zelf ook ervaring met Visagie Branchediploma van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Visagie Branchediploma' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Visagie Branchediploma

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Visagie Branchediploma te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Visagie Branchediploma volgen?

De studie Visagie Branchediploma kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Visagie Branchediploma?

Als je de studie Visagie Branchediploma wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 699.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Visagie Branchediploma?

De studie Visagie Branchediploma van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Visagie Branchediploma?

De studie Visagie Branchediploma van NHA duurt 12 maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2021 om 17:08.

Bronnen: geen

Skip to content