Studiegids » Thuisstudies » Terug naar je natuur

Terug naar je natuur

Met de cursus Terug naar je natuur leer jij jouw cliënten een betere connectie aan te gaan met de natuur en haar seizoenen. De cursus biedt veel ruimte aan de symboliek uit de natuur. Je cliënt leert de betekenis van rituelen en seizoensfeesten kennen. Ook komt de taal van bomen en dieren aan bod. Het bijzondere van deze cursus is dat je maandelijks een les volgt die aansluit bij de unieke kenmerken van die maand. De lesstof bevat praktische oefeningen die je aan cliënten kan meegeven. Aan de hand van deze opdrachten gaat je cliënt op zoek naar de betekenis van bomen, planten en de elementen. Hij maakt uitgebreid kennis met de cyclus van de seizoenen en leert welke invloed de elementen uit de natuur op hem hebben. Hij duikt in de geschiedenis en ontdekt hoe een traditionele natuurreligie zich kan handhaven in een moderne maatschappij. De cursus Terug naar je natuur is een therapeutisch middel dat kan worden ingezet door coaches en therapeuten om hun cliënten te helpen beter in balans te komen. Wanneer je de cursus Terug naar je natuur met succes hebt afgerond, kan je de geleerde inzichten en vaardigheden goed overbrengen op een ander, maar je kan deze natuurlijk ook in je eigen leven toepassen. Door in harmonie met de natuur en de seizoenen te leven leer jij jouw cliënten weer te laten genieten van ieder klein moment van de dag.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gedrag en Maatschappij
  • Subcategorie: Persoonlijke groei
  • Studieniveau: mbo-niveau
Terug naar je natuur van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Terug naar je natuur van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Terug naar je natuur dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Terug naar je natuur Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Terug naar je natuur. Heb je zelf ook ervaring met Terug naar je natuur van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Terug naar je natuur' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Terug naar je natuur

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Terug naar je natuur te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Terug naar je natuur volgen?

De studie Terug naar je natuur kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Terug naar je natuur?

Als je de studie Terug naar je natuur wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 260.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Terug naar je natuur?

De studie Terug naar je natuur van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Terug naar je natuur van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 8 januari 2022 om 11:13.

Bronnen: geen

Skip to content