Studiegids » Thuisstudies » Tarot

Tarot

Tarot cursus: wat leert u? De eerste helft van deze Tarot cursus behandelt de achtergronden van de het tarotspel. U leert de tarotkaarten – de Grote Arcana, de Hofkaarten en de Kleine Arcana – uitgebreid kennen. Door vele studieoefeningen raakt u in dit deel van de cursus spelenderwijs vertrouwd met de tarot. U leert de kaarten delen, bewaren en eenvoudige vragen te stellen. In de tweede helft van de cursus Tarot leert u eerst een aantal simpele tarotkaartleggingen. Uitgebreide aandacht is er voor kaartverklaringen en het lezen van de tarot. Gaandeweg krijgt u meer ingewikkelde legpatronen aangeboden. Met vele voorbeelden ontwikkelt u uw interpretatievaardigheid van de tarot stap voor stap. Bij de cursus ontvangt u bovendien instructie-video's die in detail laat zien hoe u te werk gaat. Tarot cursus: wat kunt u ermee? Rond deze Tarot cursus met succes af en maak als tarotlezer nieuwe levensmogelijkheden voor uw cliënten zichtbaar! Elke legging met de tarot is steeds een boeiend avontuur. Met de kennis uit de cursus Tarot kunt u als tarotist iedere legging op verantwoorde wijze interpreteren en uw cliënten voorzien van kundige adviezen. U werkt in uw eigen praktijk, of biedt uw diensten als tarotlezer bijvoorbeeld aan op beurzen en festivals of op televisie.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gedrag en Maatschappij
  • Subcategorie: Persoonlijke groei
  • Studieniveau: mbo-niveau
Tarot van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Tarot van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Tarot dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Tarot Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Tarot. Heb je zelf ook ervaring met Tarot van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Tarot' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Tarot

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Tarot te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Tarot volgen?

De studie Tarot kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Tarot?

Als je de studie Tarot wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 220.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Tarot?

De studie Tarot van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Tarot van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 21 februari 2021 om 11:39.

Bronnen: geen

Skip to content