Studiegids » Thuisstudies » Stoelmassage

Stoelmassage

Cursus Stoelmassage: wat leert u? Alle stoelmassagetechnieken komen in de cursus Stoelmassage aan bod. U leert een correcte en veilige stoelmassagebehandeling geven in iedere situatie. Zowel op kantoor als in de privéomgeving. U ontdekt hoe u spieren losmaakt, zenuwweefsel stimuleert, stress doet afnemen en de doorbloeding bevordert. De cursus Stoelmassage bevat talloze foto’s die tonen hoe u als stoelmasseur zorgvuldig en effectief te werk gaat. De instructie-video's sluiten naadloos aan op het cursusmateriaal en is een waardevolle aanvulling op uw studie. Om ziekteverzuim terug te dringen leert deze stoemassage-opleiding u tevens preventieve gymnastiekoefeningen en voedingsadviezen aan uw cliënten te geven. Cursus Stoelmassage: wat kunt u ermee? Na afronding van de cursus Stoelmassage ondersteunt u werkgevers om aan de verplichtingen te voldoen die de nieuwe Arbowet stelt. Steeds meer bedrijven zien in stoelmassage een uitstekend middel om het ziekteverzuim terug te dringen. Uiteraard kunt u met stoelmassage ook particulieren behandelen en kunt u bijvoorbeeld masseren tijdens festiviteiten of op beurzen. U kunt zowel thuis als op locatie werken. Veel van onze cursisten zijn een mobiele praktijk begonnen: de massagestoel kunt u overal mee naar toe nemen! Na afronding van deze stoelmassage-opleiding ligt de weg naar een succesvolle loopbaan als stoelmasseur voor u open. Wilt u zich nog breder ontwikkelen? Bekijk dan ook het studiepakket Allround massagetherapeut.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Massage
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 240.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Stoelmassage van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Stoelmassage van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Stoelmassage dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Stoelmassage Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Stoelmassage. Heb je zelf ook ervaring met Stoelmassage van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Stoelmassage' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Stoelmassage

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Stoelmassage te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Stoelmassage volgen?

De studie Stoelmassage kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Stoelmassage?

Als je de studie Stoelmassage wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 240.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Stoelmassage?

De studie Stoelmassage van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Stoelmassage van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 7 december 2020 om 22:57.

Bronnen: geen

Skip to content