Studiegids » Thuisstudies » Social Media

Social Media

Ontwikkel je bedrijf verder met de cursus Social Media Hoe laat je een bedrijf groeien met behulp van sociale media? Op welke kanalen moet je vooral actief zijn? Hoe zet je social media platforms effectief in? En hoe doe je dat precies? Volg de cursus en leer alles over social media en hoe je die effectief inzet. Er zijn inmiddels al veel inzichten over wat wel werkt en wat niet. Hoe je klanten vindt, boeit en bindt met sociale media, leer je in de cursus Social Media. En dat in slechts 3 maanden tijd. Bedrijfsidentiteit versterken In de cursus Social Media ontdek je hoe je via verschillende communicatiekanalen een imago opbouwt en je bedrijfsidentiteit versterkt met social media. Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe etaleer ik deskundigheid zonder in de?zendstand? te schieten? Hoe haak ik in op relevante gesprekken die ik tegenkom op facebook, LinkedIn en Twitter We hebben al een Instagram-account; welke meerwaarde biedt Pinterest dan nog? We hebben 561 page-likes op onze Facebook-bedrijfspagina; wat is de beste vervolgstap om 5.000 likes te behalen? b2b-klanten bereiken Ook behandel je vragen als: Welke kanalen zijn relevant voor welke business? Kun je ook zakelijke klanten via Facebook verwerven? Hoe werken betaalde campagnes? Nadat je inzicht hebt gekregen in de ins en outs van social media marketing gaan we aan de slag met het Social MediaPlan: een stappenplan om kanalen als Twitter en LinkedIn te integreren in de bedrijfsvoering en dagelijkse communicatie. Social media implementeren Let op: als je sociale media wilt implementeren, is het zaak dat alle betrokkenen in je organisatie er ook echt klaar voor zijn. Wat dat betekent en waarom dat belangrijk is, leer je met de zeven stappen van het Social MediaPlan. Hoe je al die activiteiten, meldingen en alerts op de social media platformen monitort? Daar ontvang je praktische tips over. Na de cursus: behoort het?zomaar wat posten? definitief tot het verleden; ken je de do?s en don?ts op social media; heb je een plan klaar liggen waarmee je de volgende dag meteen mee aan de slag kunt; kun je de identiteit van je bedrijf versterken en je bedrijf laten groeien; liggen banen als Social Media Specialist of Medewerker Webcare in het verschiet. Het bedrijf verder ontwikkelen Kom te weten welke social media-strategie je wilt inzetten en hoe je het bedrijf verder ontwikkelt. Volg de cursus Social Media. Zo werkt studeren bij NHA

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Economie en Bedrijf
  • Subcategorie: Beroepsopleiding
  • Studieduur: 3 maanden
  • Tarief (totaal): € 299
  • Tarief (maandelijks): € 55
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Social Media van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Social Media dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Social Media Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Social Media. Heb je zelf ook ervaring met Social Media van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Social Media' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Social Media

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Social Media te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Social Media volgen?

De studie Social Media kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Social Media?

Als je de studie Social Media wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 299.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Social Media?

De studie Social Media van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Social Media?

De studie Social Media van NHA duurt 3 maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2021 om 17:09.

Bronnen: geen

Skip to content