Studiegids » Thuisstudies » Schoonheidsverzorging

Schoonheidsverzorging

Specialist in schoonheid? Volg de cursus schoonheidsverzorging Schuilt echte schoonheid van binnen? Misschien wel, maar iedereen weet: je voelt je lekkerder als je er goed uitziet. Een specialist in schoonheidsverzorging weet precies wat nodig is om je goed te voelen. Tijdens de cursus Schoonheidsverzorging geeft een ervaren cursusleidster je tips en aanwijzingen voor een stralend(er) uiterlijk. Van make-up tot haarverzorging en lichaamsverzorging. Je leert hoe je zelf het beste voor de dag komt en hoe je dit effect ook bij anderen bereikt. Met de cursus Schoonheidsverzorging leer je geen moeilijke of overbodige dingen. Integendeel. Jouw hobby is en blijft in de eerste plaats een hobby. Praktische schoonheidstips Hoe houd je de huid gezond, hoe verzorg je (droge) huid, acné en huidafwijkingen. Tijdens de cursus krijg je tips voor schoonheids- en lichaamsverzorging. Daarbij is er ook volop aandacht voor haarverzorging. Uitganspunt van de cursus is dat je leert hoe goede verzorging er voor kan zorgen dat mensen lekkerder in hun vel zitten. Naast de technische kant van schoondheidsverzorging is er ook aandacht voor de wijze waarop mensen omgaan met het – soms beladen – begrip schoonheid. Zo werkt studeren bij NHA

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Hobbycursussen
  • Studieduur: 8 maanden
  • Tarief (totaal): € 229
  • Tarief (maandelijks): € 31.5
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Schoonheidsverzorging van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Schoonheidsverzorging dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Schoonheidsverzorging Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Schoonheidsverzorging. Heb je zelf ook ervaring met Schoonheidsverzorging van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Schoonheidsverzorging' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Schoonheidsverzorging

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Schoonheidsverzorging te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Schoonheidsverzorging volgen?

De studie Schoonheidsverzorging kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Schoonheidsverzorging?

Als je de studie Schoonheidsverzorging wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 229.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Schoonheidsverzorging?

De studie Schoonheidsverzorging van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Schoonheidsverzorging?

De studie Schoonheidsverzorging van NHA duurt 8 maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2021 om 17:07.

Bronnen: geen

Skip to content