Studiegids » Thuisstudies » Runen

Runen

Runen cursus: wat leert u? In de cursus Runen maakt u uitgebreid kennis met de runentekens en leert u over de Keltische mythen en legenden die ermee verbonden zijn. De cursus gaat diep in op de achtergronden, de betekenis en de werking van runen. Aan de hand van vele voorbeeldleggingen leert u runen als orakel gebruiken. U leert verleden, heden en toekomst met de runentekens doorgronden. Omdat de cursus ontwikkeld is door dé runendeskundige van Nederland, bent u verzekerd van zeer gedegen lesmateriaal. Runen cursus: wat kunt u ermee? Heeft u de cursus Runen afgerond, dan kunt u uw cliënten wijze raad geven bij allerhande vraagstukken. Een legging met runenstenen zorgt voor heldere inzichten en wijst de weg naar oplossingen. Ga aan de slag in uw eigen praktijk of biedt uw diensten aan op beurzen en festivals. Werken met runen kan op zichzelf staan, maar kan ook heel waardevol zijn in combinatie met Numerologie of allerlei therapievormen. De kennis uit de cursus Runen kunt u als runenmeester toepassen bij het oplossen van de meest uiteenlopende levensvraagstukken!

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gedrag en Maatschappij
  • Subcategorie: Persoonlijke groei
  • Studieniveau: mbo-niveau
Runen van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Runen van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Runen dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Runen Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Runen. Heb je zelf ook ervaring met Runen van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Runen' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Runen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Runen te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Runen volgen?

De studie Runen kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Runen?

Als je de studie Runen wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 220.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Runen?

De studie Runen van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Runen van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 10 december 2020 om 13:11.

Bronnen: geen

Skip to content