Studiegids » Thuisstudies » Rouwtherapeut

Rouwtherapeut

Het studiepakket Rouwcounselor bestaat uit de basisopleiding Counseling en de specialisatie Rouwcounseling. Met dit samengestelde studiepakket doe je uitgebreide kennis op over de basisvaardigheden van counseling én het bieden van gerichte rouwbegeleiding. In de geaccrediteerde opleiding Counseling leer je eerst hoe je een helder en professioneel therapeutisch gesprek voert. Als counselor help je anderen helderheid te scheppen in hun gevoelens en gedachten. In oprecht contact bied je ze de ruimte om tot nieuwe inzichten en beslissingen te komen. Daarnaast krijg je in de geaccrediteerde opleiding Rouwcounseling handvatten waarmee je je cliënten professioneel kan begeleiden bij hun verwerkingsproces. Mensen die een groot verlies hebben geleden lukt het niet altijd hun leven weer op de rails te krijgen. Als rouwtherapeut help je hen daarbij. Heb je het studiepakket Rouwcounselor met succes afgerond, dan help je als rouwcounselor mensen helderheid te scheppen in hun gedachten en gevoelens. Je weet hoe je jouw cliënten de ruimte geeft om beslissingen te nemen en hun leven een andere wending te geven. Als rouwcounselor faciliteer je het verwerkingsproces van de cliënt en bied je daarnaast steun en perspectief. Je helpt bij het uiten van gevoelens, het verlies een plek geven en het verminderen van eenzaamheid. Ook leer je jouw cliënt omgaan met aanpassingen en veranderende gezinsverhoudingen. Profiteer van de pakketprijs Het studiepakket Rouwtherapeut bestaat uit twee volledige opleidingen: de basisopleiding Counseling en de specialisatie Rouwcounseling. Kies voor het studiepakket Rouwtherapeut en profiteer van een aantrekkelijke pakketprijs. Je richt je studie naar je eigen wens en tempo in: de opleidingen uit het pakket kan je gelijktijdig volgen of na elkaar. Je ontvangt het studiepakket als geheel thuis. Wil je je nog breder ontwikkelen op het gebied van counseling? Bekijk dan ook het studiepakket Allround counselor.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Tarief (totaal): € 710.00
  • Erkenning: Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Rouwtherapeut van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Rouwtherapeut van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Rouwtherapeut dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Rouwtherapeut Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Rouwtherapeut. Heb je zelf ook ervaring met Rouwtherapeut van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Rouwtherapeut' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Rouwtherapeut

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Rouwtherapeut te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Rouwtherapeut volgen?

De studie Rouwtherapeut kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Rouwtherapeut?

Als je de studie Rouwtherapeut wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 710.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Rouwtherapeut?

De studie Rouwtherapeut van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Rouwtherapeut van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 8 januari 2022 om 11:12.

Bronnen: geen

Skip to content