Studiegids » Thuisstudies » Relatiecoach

Relatiecoach

De geaccrediteerde opleiding Relatiecoach geeft je uitgebreide kennis van de communicatieve, therapeutische en vakspecifieke vaardigheden waarover je als relatiecoach dient te beschikken. De opleiding tot relatiecoach gaat verder uitgebreid in op: De relatie opbouwen tussen coach en cliënten. Therapeutische gesprekken voeren. Begeleiding in specifieke situaties, zoals ruzies, seksuele problemen, vreemdgaan, ziekte of verslaving. Hechtingsstijlen en -problemen herkennen. Goede communicatieve vaardigheden. De meeste lessen bevatten oefeningen en opdrachten die je samen met jouw cliënten uitvoert tijdens het coachingstraject. Leerdoelen van de opleiding Relatiecoach: Je hebt kennis van diverse methodes voor relatiecoaching. Je kunt cliënten inzicht geven in hun relatiedynamiek. Je bent bekend met de aandachtspunten per levensfase en relatiefase. Je kent de gehechtheidstheorie en de hechtingsstijlen. Je kunt interveniëren bij een escalerend conflict. Je kunt weerstand herkennen en aanpakken. Je kunt cliënten begeleiden met seksuele problemen, verslaving of ziekte. Je hebt de basisregels van een goede communicatie onder de knie. Je bent bekend met de visie en methodiek van Jürg Willi en David Schnarch. Je kunt handvatten en adviezen bieden voor het vitaliseren van de relatie Hechtingsstijlen en -problemen liggen vaak aan de basis voor relatieproblemen. Ook kan er sprake zijn van specifieke omstandigheden die de relatie onder druk zetten, zoals ruzies, seksuele problemen, vreemdgaan, ziekte of verslaving. Als relatiecoach weet je hoe je jouw cliënten met relatietherapie specifieke begeleiding kunt bieden.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Tarief (totaal): € 465.00
  • Erkenning: Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Relatiecoach van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Relatiecoach van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Relatiecoach dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Relatiecoach Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Relatiecoach. Heb je zelf ook ervaring met Relatiecoach van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Relatiecoach' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Relatiecoach

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Relatiecoach te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Relatiecoach volgen?

De studie Relatiecoach kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Relatiecoach?

Als je de studie Relatiecoach wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 465.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Relatiecoach?

De studie Relatiecoach van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Relatiecoach van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 8 januari 2022 om 11:13.

Bronnen: geen

Skip to content