Studiegids » Thuisstudies » Positieve psychologie

Positieve psychologie

Positieve psychologie: wat leer je? Met de cursus Positieve psychologie leer je positieve psychologie in te zetten als uniek coachinstrument. Coachen met positieve psychologie is een van de snelst groeiende, meest praktische en meest toegankelijke coachvormen. Met positieve psychologie leer je mensen effectief te coachen naar meer levensgeluk. Daarbij gaat het niet alleen over 'positiever zijn', maar vooral over mensen coachen om het beste uit zichzelf te halen. Positieve psychologie biedt veel handvatten, middelen en keuzes die bijdragen aan het welbevinden. Positieve psychologie is gebaseerd op decennia van onderzoek naar welzijn en geluk. De cursus besteedt daarom veel aandacht aan de wetenschappelijke onderbouwing van deze nieuwe stroming binnen de psychologie. Wil jij je vaardigheden praktisch oefenen onder begeleiding van jouw docent? Woon dan ook de optionele praktijkdag Positief coachen bij. Deelname aan deze dag is niet verplicht. Positieve psychologie: wat kunt u ermee? Positieve psychologie heeft betrekking op alle gebieden van het menselijk leven en kan daarom breed worden ingezet. Met positieve psychologie kun je als coach, counselor of therapeut begeleiding bieden bij persoonlijke ontwikkeling, relatieperikelen of fysieke en mentale problemen. Ook wanneer je zelf positiever in het leven wilt komen te staan, is dit jouw studie. Positieve psychologie onderscheidt zich van veel andere positieve benaderingen omdat ze gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Onderzoekers zijn geen aanhangers van vooropgestelde ideeën over waarvan mensen gelukkig zouden moeten worden, maar baseren zich uitsluitend op wetenschappelijke bevindingen. Juist dat maakt positieve psychologie zo’n waardevol en effectief coachinstrument.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Onderwijs en Opvoeding
  • Subcategorie: Psychologie en pedagogiek
  • Studieniveau: hbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 445.00
  • Erkenning: Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Positieve psychologie van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Positieve psychologie van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Positieve psychologie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Positieve psychologie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Positieve psychologie. Heb je zelf ook ervaring met Positieve psychologie van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Positieve psychologie' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Positieve psychologie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Positieve psychologie te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Positieve psychologie volgen?

De studie Positieve psychologie kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Positieve psychologie?

Als je de studie Positieve psychologie wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 445.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Positieve psychologie?

De studie Positieve psychologie van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Positieve psychologie van Civas is hbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content