Studiegids » Thuisstudies » Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

Cursus Persoonlijke effectiviteit: wat leert je? Met de cursus Persoonlijke effectiviteit neem je de verantwoordelijkheid voor jouw functioneren in eigen hand. Je leert doelen stellen en actie ondernemen. Aan de hand van vele praktische oefeningen analyseer jij jouw sterke en zwakke eigenschappen. Je leert je omgang met stress te verbeteren en je tijd efficiënter te benutten. Met deze schriftelijke training word je daadkrachtiger, productiever en haal je meer voldoening uit je werk en privéleven. De kennis die je opdoet zorgt ervoor dat niets je meer in de weg staat om met succes aan de slag te gaan! Cursus Persoonlijke effectiviteit: wat kun je ermee? De cursus Persoonlijk effectiviteit is bedoeld voor iedereen die meer uit zijn werk en persoonlijke leven wil halen. Na afronding van deze training bent je in staat efficiënter en doelmatiger te werk te gaan. Gestelde doelen weet je vlot en kundig te behalen. Je hebt helder inzicht in je capaciteiten en beperkingen en weet steeds het beste uit jezelf te halen. De cursus Persoonlijke effectiviteit is sterk praktijkgericht. De opgedane kennis kun je direct en met veel succes toepassen in werksituaties en in de privésfeer!

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gedrag en Maatschappij
  • Subcategorie: Persoonlijke groei
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 240.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Persoonlijke effectiviteit van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Persoonlijke effectiviteit van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Persoonlijke effectiviteit dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Persoonlijke effectiviteit Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Persoonlijke effectiviteit. Heb je zelf ook ervaring met Persoonlijke effectiviteit van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Persoonlijke effectiviteit' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Persoonlijke effectiviteit

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Persoonlijke effectiviteit te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Persoonlijke effectiviteit volgen?

De studie Persoonlijke effectiviteit kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Persoonlijke effectiviteit?

Als je de studie Persoonlijke effectiviteit wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 240.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Persoonlijke effectiviteit?

De studie Persoonlijke effectiviteit van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Persoonlijke effectiviteit van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content