Studiegids » Thuisstudies » Overgang en voeding

Overgang en voeding

De cursus Overgang en voeding besteedt intensief aandacht aan de verschillende fasen en symptomen van de overgang. Je leert dat de juiste voeding en leefstijl niet alleen tijdens, maar ook vóór de overgang een positief effect hebben op overgangsverschijnselen. Je helpt vrouwen bij vragen als: Wat gebeurt er met mijn hormoonhuishouding? Welke klachten horen bij de overgang? Hoe kan ik mijn klachten verminderen? Hoe zorg ik ervoor dat ik op gewicht blijf? De cursus Overgang en voeding biedt je passende instrumenten om vrouwen in de overgang ondersteuning op maat te bieden. Zo wordt uitgebreid ingegaan op: Voeding tijdens de overgang Het belang van bewegen Omgaan met overgangsklachten Stressreductie Je leert de hulpvraag van cliënten helder in beeld te brengen en ze met de juiste gesprekstechnieken en coachvaardigheden te begeleiden naar oplossingen. Veel vrouwen zoeken tijdens de overgang hulp bij een gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, therapeut of coach. Na afronding van de cursus Overgang en voeding ben je in staat deze doelgroep professioneel te begeleiden. Je kan dagmenu's samenstellen en leefstijladviezen geven, die volledig zijn afgestemd op vrouwen in de overgang. Je bent in staat effectieve coachingsgesprekken te voeren om stress te verminderen en de omgang met overgangsgerelateerde problemen te verbeteren. Ook wanneer je je eigen omgang met overgangsklachten wilt aanpassen, heb je eveel profijt van de kennis die je opdoet met deze opleiding.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Voeding & dieet
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 360.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Overgang en voeding van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Overgang en voeding van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Overgang en voeding dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Overgang en voeding Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Overgang en voeding. Heb je zelf ook ervaring met Overgang en voeding van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Overgang en voeding' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Overgang en voeding

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Overgang en voeding te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Overgang en voeding volgen?

De studie Overgang en voeding kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Overgang en voeding?

Als je de studie Overgang en voeding wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 360.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Overgang en voeding?

De studie Overgang en voeding van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Overgang en voeding van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 8 januari 2022 om 11:12.

Bronnen: geen

Skip to content