Studiegids » Thuisstudies » Orthomoleculaire voeding voor kinderen

Orthomoleculaire voeding voor kinderen

Cursus Orthomoleculaire voeding voor kinderen: wat leert u? Steeds meer kinderen kampen met problemen, omdat zij niet de juiste voeding krijgen. Word u bewust van de disbalans in hun voeding en van hun voedingskeuze. Dan kunt u kinderen voor veel aandoeningen behoeden. Zo wordt hun leven gezonder en gelukkiger. In de cursus Orthomoleculaire voeding voor kinderen leert u hoe u de juiste voedingskeuze maakt. Voor de gezondheid van ouder en kind zijn de bloedsuikerspiegel en het darmslijmvlies belangrijk: voor, tijdens en na de zwangerschap. U staat uitgebreid stil bij het belang van gezonde voeding tijdens de verschillende levensfasen van het kind. Hoe stel ik een goed ontbijt samen? Waarom moeten suiker en frisdrank worden vermeden? Hoe bied ik een opgroeiend kind voldoende bouwstoffen? Ook komt voeding in relatie tot aandoeningen als ADHD, acne, allergieën, astma, eczeem en chronische ontstekingen aan bod. U maakt kennis met een stappenplan, gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Daarmee voert u wijzigingen in het voedingspatroon van kinderen eenvoudiger in. Cursus Orthomoleculaire voeding voor kinderen: wat kunt u ermee? De cursus Orthomoleculaire voeding voor kinderen is bedoeld voor professionals die kinderen begeleiden naar een betere leefstijl en een gezonder voedingspatroon. Voedingsdeskundigen, natuurvoedingsadviseurs en therapeuten ondersteunen kinderen in de dagelijkse praktijk nog beter als zij meer kennis opdoen van de orthomoleculaire voedingsleer. Deze cursus biedt ouders de mogelijkheid om thuis werk te maken van de gezondheid van hun kinderen. Belangrijk is dat zij zelf ook kiezen voor gezonde voeding. Kinderen eten al snel wat hun ouders ook eten. Daarbij zullen ook ouders veel hebben aan de orthomoleculaire voedingsadviezen en het praktische stappenplan in deze cursus Orthomoleculaire voeding voor kinderen.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Voeding & dieet
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 275.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Orthomoleculaire voeding voor kinderen van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Orthomoleculaire voeding voor kinderen van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Orthomoleculaire voeding voor kinderen dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Orthomoleculaire voeding voor kinderen Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Orthomoleculaire voeding voor kinderen. Heb je zelf ook ervaring met Orthomoleculaire voeding voor kinderen van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Orthomoleculaire voeding voor kinderen' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Orthomoleculaire voeding voor kinderen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Orthomoleculaire voeding voor kinderen te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Orthomoleculaire voeding voor kinderen volgen?

De studie Orthomoleculaire voeding voor kinderen kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Orthomoleculaire voeding voor kinderen?

Als je de studie Orthomoleculaire voeding voor kinderen wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 275.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Orthomoleculaire voeding voor kinderen?

De studie Orthomoleculaire voeding voor kinderen van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Orthomoleculaire voeding voor kinderen van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content