Studiegids » Thuisstudies » Orthomoleculaire suppletie

Orthomoleculaire suppletie

Cursus Orthomoleculaire suppletie: wat leert u? De cursus Orthomoleculaire suppletie is voor iedereen toegankelijk. U wordt op een begrijpelijke manier geïnformeerd over de vele supplementen die er te koop zijn. Antioxidanten, aminozuren en andere bijzondere stoffen komen uitgebreid aan bod. U leest over de samenstelling, werking en optimale dosering. Met de cursus Orthomoleculaire suppletie leert u de lichaamseigen geneeskracht te stimuleren. U leert hoe u met vitaminen, mineralen en andere supplementen een medische behandeling ondersteunt en chronische aandoeningen behandelt. U ontdekt alles over het gebruik van orthomoleculaire geneeskunde voor gezondheidsdoeleinden, levensverlenging en cosmetische toepassingen. De gerichte aanpak van klachten door middel van orthomoleculaire suppletie is helder gerangschikt. Cursus Orthomoleculaire suppletie: wat kunt u ermee? Orthomoleculaire suppletie zorgt voor een perfecte gezondheid door de juiste voeding te combineren met vitaminen, mineralen en andere supplementen. Heeft u de schriftelijke opleiding Orthomoleculaire suppletie succesvol afgerond? Dan kunt u als zelfstandig suppletieadviseur aan het werk gaan. De orthomoleculaire geneeskunde past prima in elke natuurgeneeskundige praktijk en bij iedere zorgverlener. Het lesmateriaal is bijzonder geschikt voor therapeuten, sportinstructeurs, schoonheidsspecialisten en apotheek- of drogisterijmedewerkers. Verder kan iedereen die geïnteresseerd is in een optimale lichaamsconditie voordeel behalen uit deze cursus.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Voeding & dieet
  • Studieniveau: mbo-niveau
  • Tarief (totaal): € 345.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Orthomoleculaire suppletie van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Orthomoleculaire suppletie van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Orthomoleculaire suppletie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Orthomoleculaire suppletie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Orthomoleculaire suppletie. Heb je zelf ook ervaring met Orthomoleculaire suppletie van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Orthomoleculaire suppletie' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Orthomoleculaire suppletie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Orthomoleculaire suppletie te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Orthomoleculaire suppletie volgen?

De studie Orthomoleculaire suppletie kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Orthomoleculaire suppletie?

Als je de studie Orthomoleculaire suppletie wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 345.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Orthomoleculaire suppletie?

De studie Orthomoleculaire suppletie van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Orthomoleculaire suppletie van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content