Studiegids » Thuisstudies » Orthomoleculair therapeut

Orthomoleculair therapeut

Studiepakket Orthomoleculair therapeut: wat leert u? Hoe u orthomoleculaire geneeskunde inzet voor gezondheidsdoeleinden, levensverlenging en cosmetische toepassingen. Hoe het lichaam door middel van de juiste dagelijkse voeding kan worden opgebouwd, versterkt en onderhouden. Inzicht verkrijgen in de samenstelling, werking en optimale dosering van antioxidanten, aminozuren en andere bijzondere stoffen. Hoe u met vitaminen, mineralen en andere supplementen een medische behandeling kunt ondersteunen en chronische aandoeningen verlichten. Inzicht in het bereiken van evenwicht op het niveau van hormonen, neurotransmitters, darmflora, bloedsuikerspiegel en immuunsysteem, en een juist zuur-base-evenwicht. Cliënten op verantwoorde wijze orthomoleculaire voedingsadviezen te geven. Studiepakket Orthomoleculair therapeut: wat kunt u ermee? De orthomoleculaire geneeskunde is erop gericht het lichaam te voorzien van alle benodigde bouwstoffen om optimaal te kunnen functioneren. Orthomoleculaire voeding gaat verder dan het elimineren van kant-en-klaar maaltijden, gefrituurde snacks en suiker. Het is een samenspel van de juiste voedingselementen en voedselcombinaties. Door te kiezen voor biologische voeding, seizoensproducten en kwaliteitsvoedsel bereikt u een perfect lichamelijk evenwicht en een optimale energiebalans. Na afronding van deze erkende opleiding kunt u als orthomoleculair therapeut zelfstandig voedings- en suppletieadvies geven. Deze vaardigheden kunt u inzetten als therapeut, voedingsdeskundige, diëtist, apotheek- of drogisterijmedewerker en personal trainer. Ook voor diegenen die hun eigen gezondheid willen verbeteren door middel van voeding is de opleiding Orthomoleculair therapeut een aanrader. Profiteer van de pakketvoordelen Kiest u voor het studiepakket Orthomoleculair therapeut dan profiteert u van een aantrekkelijke pakketprijs. U richt uw studie naar uw eigen wens en tempo in. De cursussen uit het pakket kunt u gelijktijdig volgen of na elkaar. U ontvangt het studiepakket als geheel thuis.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Voeding & dieet
  • Studieniveau: mbo+ niveau
  • Tarief (totaal): € 745.00
  • Erkenning: Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)
  • Type Studie: Thuisstudie
Orthomoleculair therapeut van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Orthomoleculair therapeut van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Orthomoleculair therapeut dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Orthomoleculair therapeut Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Orthomoleculair therapeut. Heb je zelf ook ervaring met Orthomoleculair therapeut van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Orthomoleculair therapeut' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Orthomoleculair therapeut

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Orthomoleculair therapeut te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Orthomoleculair therapeut volgen?

De studie Orthomoleculair therapeut kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Orthomoleculair therapeut?

Als je de studie Orthomoleculair therapeut wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 745.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Orthomoleculair therapeut?

De studie Orthomoleculair therapeut van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Orthomoleculair therapeut van Civas is mbo+ niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 maart 2021 om 14:56.

Bronnen: geen

Skip to content