Studiegids » Thuisstudies » Numerologie

Numerologie

Numerologie: dit gaat u leren De cursus Numerologie leert u allerhande getallen berekenen, combineren en interpreteren. U ontdekt hoe u numerologie gebruikt om vraagstukken op te lossen over relaties, beroepskeuze en de toekomst. De cursus bevat veel duidelijke rekenvoorbeelden en studieopdrachten waarmee u zich numerologie snel eigen maakt. In de cursus maakt u kennis met het verband tussen numerologie, de kabbalistische levensboom en tarot. Magische vierkanten spelen een belangrijke rol in numerologie en komen dus uitgebreid aan bod. De cursus Numerologie is helder geschreven door een vakspecialist en leidt u stap voor stap op tot professioneel numeroloog. Numerologie: dit kunt u ermee Rondt u de cursus Numerologie met succes af, dan kunt u als numeroloog anderen helpen door belangrijke adviezen te geven en heldere inzichten te verschaffen. Numerologie kan – ook uzelf – behulpzaam zijn bij het maken van keuzes. Het biedt verheldering bij de vraag of het gekozen levenspad wel het juiste is. En hoewel de toekomst niet per definitie voorbeschikt is, zijn er getalsinvloeden die de levensweg in grote lijnen bepalen en met voorspelbaar maken! Een bijzondere wereld openbaart zich: verdiep u erin en word numeroloog.

Deze studie kun je volgen bij Civas.

  • Hoofdcategorie: Gedrag en Maatschappij
  • Subcategorie: Persoonlijke groei
  • Studieniveau: mbo-niveau
Numerologie van Civas

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Numerologie van Civas achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Numerologie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Numerologie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Numerologie. Heb je zelf ook ervaring met Numerologie van Civas, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Numerologie' van Civas de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Numerologie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Numerologie te volgen bij Civas:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Numerologie volgen?

De studie Numerologie kun je onder andere volgen bij Civas. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Numerologie?

Als je de studie Numerologie wil volgen bij Civas, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 220.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Numerologie?

De studie Numerologie van Civas wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Op welk niveau is deze studie te volgen?

De studie Numerologie van Civas is mbo-niveau niveau.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 17 november 2020 om 13:44.

Bronnen: geen

Skip to content