Studiegids » Thuisstudies » Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen)

Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen)

Nederlands als tweede taal? Volg de cursus Nederlands voor Anderstaligen Read this page in English: Dutch for foreigners Is Nederlands niet je moedertaal, maar wil je de taal wel goed (of beter) leren spreken? Wil je snel over een flinke Nederlandse woordenschat beschikken en de juiste uitspraak onder de knie krijgen? En wil je kunnen studeren waar en wanneer je wil, dus ook vanuit het buitenland? Volg de cursus Nederlands voor Anderstaligen van NHA. Nederlands leren op NT2 niveau De cursus Nederlands voor Anderstaligen is ideaal voor mensen die hun praktische kennis van de Nederlandse taal snel willen verbeteren. De nadruk ligt op actief en praktisch taalgebruik en niet op grammatica. Je leert het Nederlands zoals je ooit je moedertaal leerde: stap voor stap. Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding nodig, maar is wel enige kennis van de Nederlandse taal gewenst. 27 talen Nederlands voor Anderstaligen is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Turks, Pools, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Roemeens, Russisch, Arabisch, Bulgaars, Chinees, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koerdisch, Litouws, Perzisch (Farsi), Servisch, Thai, Tigrinya, Tsjechisch, Vietnamees en Zweeds. TIP: Nog niet woonachtig in Nederland? Geen probleem, je kunt deze cursus ook vanuit het buitenland volgen. We sturen het fysieke lesmateriaal gewoon naar je toe. En je kunt natuurlijk altijd online studeren. Dagelijkse situaties leren in Nederlands voor Anderstaligen Met het praktische lesmateriaal heb je het Nederlands snel onder de knie. Je krijgt veel voorbeeldzinnen, invulopdrachten en uitspraakoefeningen. Door de slimme lesopbouw gaan je vaardigheden er snel op vooruit. Het gevarieerde lesmateriaal maakt de opleiding afwisselend en uitdagend. Na afloop van de opleiding Nederlands voor Anderstaligen kun je je mannetje staan in de dagdagelijkse situaties. Je begrijpt en spreekt Nederlands en je kunt het bovendien behoorlijk lezen en schrijven. Het NT2-A2 niveau dat je bereikt voldoet ook aan de inburgeringseisen. Zo werkt studeren bij NHA

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Taalcursussen
  • Studieduur: 9 maanden
  • Tarief (totaal): € 299
  • Tarief (maandelijks): € 22
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen) van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen) dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen) Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen). Heb je zelf ook ervaring met Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen) van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen)' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen)

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen) te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen) volgen?

De studie Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen) kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen)?

Als je de studie Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen) wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 299.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen)?

De studie Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen) van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen)?

De studie Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 27 talen) van NHA duurt 9 maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2021 om 17:09.

Bronnen: geen

Skip to content